O nama

Tim agencije za nekretnine i pravne usluge Milanović

Najbolja kontrola

Kontrole i provere pravovaljanosti pravne dokumentacije

Traganje

Traganje za nepokretnosti koje su vama potrebne na tržištu nekretnina

Agent prodaje

Dragan Milanović br. licence 422
Tel: 066/ 28 198 525

Kupoprodaja

Ako prodajete ili kupujete nekretninu na teritoriji Republike Srbije, a želite kvalitetnu, profesionalnu stručnu uslugu, obratite nam se s poverenjem i mi ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas.

Broj upisa u Registar posrednika 158

Na strainci Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija možete proveriti sve podatke o posredniku i licima sa položenim stručnim ispitom (licenca).

Agent prodaje

Suzana Trajković br. licence 465
Tel: 060/ 620 82 82
Nekretnine Milanović

Uvek na usluzi.

Adresa: Nikčevićeva 8/2 35000 Jagodina Srbija
Tokom dvadeset pet godina rada, agencija za nekretnine Milanović je uspela da održi kvalitet rada sa svojim klijentima u domenu trgovine i zakupa nepokretnostima. U saradnji sa kupcima, permanentno i intenzivno se traga za adekvatnim rešenjima, prezentovanjem realnog stanja i istinitih informacija, dok je vlasnicima nekretnina pruženo profesionalno prezentovanje i adekvatno oglašavanje i reklamiranje. Agencija za nekretnine Milanović kao svoju konkurentsku prednost ističe imperativ balansa između kupaca i vlasnika kao i netendenciozno prikazivanje stanja objekta, vrlo pažljivom i odmerenom analizom i vrednovanjem svih povoljnosti i nedostataka.
Mi smo tu za Vas

ISKUSTVO I TRADICIJA KOJI OBAVEZUJE

To svedoči veliki broj klijenata koje su svoje poverenje posvetili našoj firmi više puta. U ponudi je uvek veliki broj strukturno i funkcionalno raznovrsnih objekata i placeva, što u sprezi sa višegodišnjim iskustvom predstavlja stabilnu osnovu za saradnju. Iskusni i profesionalni agenti i menadžeri stoje Vam na usluzi pri davanju realnog misljenja o vrednosti nepokretnosti, pružaju kvalitetnu prezentaciju nekretnine kupcima, a pravnu pomoć nudi diplomirani pravnik vl. agencije Zorica Milanović.